Over

Wie zit er achter deze website templates en waarom kunnen deze professionele websites zo goedkoop worden aangeboden?

Freelancer

Gijs

Online marketing specialist

Hi mijn naam is Gijs en ik draai al meer dan 5 jaar mee op gebied van online marketing. In 2020 heb ik mijn master in Marketing Management gehaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na 5 jaar werkervaring heb ik begin 2021 besloten om volledig voor mijzelf door te gaan en help ik ondernemers op het gebied van Online Marketing. Ik ben gespecialiseerd in SEO/SEA, conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijk webdesign. 

De website templates op deze website heb ik opgekocht van een groot professioneel design bureau. Vandaar dat ik deze professionele websites goedkoop kan aanbieden.

LinkedIn

Nog meer vragen?

FAQ

Vind hieronder de antwoorden op al jouw vragen over de website templates

Kun jij niet een geschikt template vinden, maar vind jij de templates en werkwijze van freelancewebsites.nl wel interessant? Dan kan ik jou alsnog verder helpen. Geef jouw voorkeuren aan en ik lever een geschikt template alternatief, voor dezelfde prijs!

De websites zijn allemaal erg gebruiksvriendelijk. Ik leg het je graag uit. Heb je toch echt geen zin om zelf te ploeteren aan de achterkant van de website, dan kun je dit ook uitbesteden aan mij. Stuur me gewoon een berichtje!

Nadat jij een website template heb aangevraagd. Maar ik hem klaar voor gebruik. Daarna kun jij aan de slag gaan met het bewerken van de content. Ik heb een video gemaakt om jou op weg te helpen, zodat jij kan zien hoe gemakkelijk jij zelf aan de slag kunt. De praktijk leert dat het voor jou soms lastig kan zijn om de puntjes op de i te krijgen wat betreft de website. Wat er dan vaak gebeurt is dat ik wordt ingehuurd om de website te perfectioneren. De klant stuurt mij dan een lijst met de aanpassingen die ik moet realiseren en ik heb dit vaak binnen 1 à 2 uur gedaan.

  • Voor €299 krijg jij van mij een professioneel template die geoptimaliseerd is voor gebruiksvriendelijkheid en SEO.
  • Belangrijke plugins zoals Yoast SEO zijn al toegevoegd.
  • Google Analytics en Google Search Console zijn gekoppeld waardoor jij direct begint met het bijhouden van belangrijke website statistieken. 
  • E-mailadressen
  • Een duwtje in de goede richting om online vindbaar te worden.

Wat er niet is inbegrepen:

  • Aangepaste content, ik ga ervan uit dat jij je eigen webteksten en afbeeldingen kunt maken. Heb je hier moeite mee dan hoor ik dit graag.

De website zijn allemaal gemaakt in WordPress met Elementor als pagebuilder.

De demo staat al online, je kunt er zelf doorheen lopen. Dus een extra demo is hier overbodig.

Heel easy! Stuur mij een berichtje en ik stuur jou de instructies door.

Ik hanteer een “what you see is what you get” approach, dus het onwaarschijnlijk dat jij ontevreden bent met het template. Mocht jij toch niet tevreden zijn? Dan treffen we gepaste maatregelen.

Wat ondernemers van de website templates vinden

Testimonials

“ Binnen één dag had ik een website, die ik zelf kon aanpassen naar mijn eigen behoeftes.”

Margreet

Marktbloemist
testimonial 3

“ Een professionele website voor een schrijntje van de prijs van een designbureau, thanks Gijs”

Len

Freelance Fitness instructeur
Scroll naar top