Hoe het werkt

Binnen 1 dag kan jouw website online zijn. Maar hoe werkt dit dan?

In 4 stappen naar een succesvolle website

1.

Zoek een template

Jij zoekt een geschikt template uit en vraagt hem aan

2.

Website wordt klaargemaakt

Binnen 24 uur zet ik de website voor jou online op de door jouw gekozen domeinnaam en geef ik je instructies mee om de website eigen te maken.

3.

Start met aanpassen

Jij begint met het eigen maken van de teksten, het aanpassen van de modules & kleuren en het toevoegen van jouw eigen foto’s. (Ben je zelf niet technisch onderlegd? Dan is er altijd een optie om jouw website volledig aan mij uit te besteden)

4.

Zet je website Live!

Met een klik op de knop maak jij jouw website definitief online zichtbaar voor de hele wereld.

Toch nog vragen?

FAQ

Vind hieronder de antwoorden op al jouw vragen over jouw nieuwe website

Kun jij niet een geschikt template vinden, maar vind jij de templates en werkwijze van freelancewebsites.nl wel interessant? Dan kan ik jou alsnog verder helpen. Geef jouw voorkeuren aan en ik lever een geschikt template alternatief, voor dezelfde prijs!

De websites zijn allemaal erg gebruiksvriendelijk. Ik leg het je graag uit. Heb je toch echt geen zin om zelf te ploeteren aan de achterkant van de website, dan kun je dit ook uitbesteden aan mij. Stuur me gewoon een berichtje!

Nadat jij een website template heb aangevraagd. Maar ik hem klaar voor gebruik. Daarna kun jij aan de slag gaan met het bewerken van de content. Ik heb een video gemaakt om jou op weg te helpen, zodat jij kan zien hoe gemakkelijk jij zelf aan de slag kunt. De praktijk leert dat het voor jou soms lastig kan zijn om de puntjes op de i te krijgen wat betreft de website. Wat er dan vaak gebeurt is dat ik wordt ingehuurd om de website te perfectioneren. De klant stuurt mij dan een lijst met de aanpassingen die ik moet realiseren en ik heb dit vaak binnen 1 à 2 uur gedaan.

  • Voor €299 krijg jij van mij een professioneel template die geoptimaliseerd is voor gebruiksvriendelijkheid en SEO.
  • Belangrijke plugins zoals Yoast SEO zijn al toegevoegd.
  • Google Analytics en Google Search Console zijn gekoppeld waardoor jij direct begint met het bijhouden van belangrijke website statistieken. 
  • E-mailadressen
  • Een duwtje in de goede richting om online vindbaar te worden.

Wat er niet is inbegrepen:

  • Aangepaste content, ik ga ervan uit dat jij je eigen webteksten en afbeeldingen kunt maken. Heb je hier moeite mee dan hoor ik dit graag.

De website zijn allemaal gemaakt in WordPress met Elementor als pagebuilder.

De demo staat al online, je kunt er zelf doorheen lopen. Dus een extra demo is hier overbodig.

Heel easy! Stuur mij een berichtje en ik stuur jou de instructies door.

Ik hanteer een “what you see is what you get” approach, dus het onwaarschijnlijk dat jij ontevreden bent met het template. Mocht jij toch niet tevreden zijn? Dan treffen we gepaste maatregelen.

Wat ondernemers van de website templates vinden

Testimonials

“ Binnen één dag had ik een website, die ik zelf kon aanpassen naar mijn eigen behoeftes.”

Margreet

Marktbloemist
testimonial 3

“ Een professionele website voor een schrijntje van de prijs van een designbureau, thanks Gijs.”

Len

Freelance Fitness instructeur
Scroll naar top